Szef kuchni poleca!

Drukuj

alt


Medaliony z polędwicy w sosie borowikowym, Schab po myśliwsku, Grillowana pierś w sosie Włoskim, Półmisek szefa, Schab w sosie grzybowym, Gyros drobiowy, Danie Drwala, Kotlet Rycerza, Schab po staropolsku przeplatany boczkiem z sadzonym jajkiem, Grilowana pierś na maśle czosnkowym, Karczek po chłopsku z chrzanem, Penne z grillowanymi kawałkami kurczaka i brokułami w sosie śmietanowym, Penne z brokułami w sosie śmietanowym, Camembert panierowany z żurawiną, Naleśniki ze szpinakiem w sosie jogurtowym, Warzywa gotowane zapiekane żółtym serem ... 

Szczegółowy opis potraw zamieszczamy poniżej:




1. Medaliony z polędwicy w sosie borowikowym (Podane z ziemniakami opiekanymi i kapustą modrą)

2. Schab po myśliwsku (Podany z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek)

3. Grillowana pierś w sosie Włoskim (Grilowana pierś z kurczaka w sosie ziołowym z ryżem lub frytkami i zestawem surówek)

4. Półmisek szefa (Trzy rodzaje mięsa: karczek, polędwica, schab, do tego podane frytki, ziemniaki opiekane, warzywa gotowane i surówki)

5. Schab w sosie grzybowym (Podany z kluskami śląskimi i modrą kapustą)

6. Gyros drobiowy (Grillowane kawałki piersi kurczaka z dipem czosnkowym, podane z frytkami i zestawem surówek)

7. Danie Drwala (Kotlet schabowy z plackiem ziemniaczanym posypany serem, podawany z zasmażaną kapustą)

8. Kotlet Rycerza (Pierś z kurczaka w płatkach kukurydzianych i jabłkiem z frytkami, polana sosem Pesto paprykowym i zestawem surówek)

9. Schab po staropolsku przeplatany boczkiem z sadzonym jajkiem (Podany z frytkami i zestawem surówek)

10. Grilowana pierś na maśle czosnkowym (Podane z frytkami lub ryżem i zestawem surówek)

11. Karczek po chłopsku z chrzanem (Podane z opiekanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną)

12. Penne z grillowanymi kawałkami kurczaka i brokułami w sosie śmietanowym (Z dodatkiem sera blue)

13. Penne z brokułami w sosie śmietanowym (Z dodatkiem sera blue)

14. Camembert panierowany z żurawiną (Podany z frytkami i zestawem surówek)

15. Naleśniki ze szpinakiem w sosie jogurtowym ()

16. Warzywa gotowane zapiekane żółtym serem ()