Szef kuchni poleca!
Medaliony z polędwicy w sosie borowikowym, Schab po myśliwsku, Grillowana pierś w sosie Włoskim, Półmisek szefa, Schab w sosie grzybowym, Gyros drobiowy, Danie Drwala, Kotlet Rycerza, Schab po staropolsku przeplatany boczkiem z sadzonym jajkiem, Grilowana pierś na maśle czosnkowym, Karczek po chłopsku z chrzanem, Penne z grillowanymi kawałkami kurczaka i brokułami w sosie śmietanowym, Penne z brokułami w sosie śmietanowym, Camembert panierowany z żurawiną, Naleśniki ze szpinakiem w sosie jogurtowym, Warzywa gotowane zapiekane żółtym serem ...
Szczegółowy opis potraw zamieszczamy poniżej:
1. Medaliony z polędwicy w sosie borowikowym (Podane z ziemniakami opiekanymi i kapustą modrą)
2. Schab po myśliwsku (Podany z ziemniakami opiekanymi i zestawem surówek)
3. Grillowana pierś w sosie Włoskim (Grilowana pierś z kurczaka w sosie ziołowym z ryżem lub frytkami i zestawem surówek)
4. Półmisek szefa (Trzy rodzaje mięsa: karczek, polędwica, schab, do tego podane frytki, ziemniaki opiekane, warzywa gotowane i surówki)
5. Schab w sosie grzybowym (Podany z kluskami śląskimi i modrą kapustą)
6. Gyros drobiowy (Grillowane kawałki piersi kurczaka z dipem czosnkowym, podane z frytkami i zestawem surówek)
7. Danie Drwala (Kotlet schabowy z plackiem ziemniaczanym posypany serem, podawany z zasmażaną kapustą)
8. Kotlet Rycerza (Pierś z kurczaka w płatkach kukurydzianych i jabłkiem z frytkami, polana sosem Pesto paprykowym i zestawem surówek)
9. Schab po staropolsku przeplatany boczkiem z sadzonym jajkiem (Podany z frytkami i zestawem surówek)
10. Grilowana pierś na maśle czosnkowym (Podane z frytkami lub ryżem i zestawem surówek)
11. Karczek po chłopsku z chrzanem (Podane z opiekanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną)
12. Penne z grillowanymi kawałkami kurczaka i brokułami w sosie śmietanowym (Z dodatkiem sera blue)
13. Penne z brokułami w sosie śmietanowym (Z dodatkiem sera blue)
14. Camembert panierowany z żurawiną (Podany z frytkami i zestawem surówek)
15. Naleśniki ze szpinakiem w sosie jogurtowym ()
16. Warzywa gotowane zapiekane żółtym serem ()
Kontakt
Zajazd bachus
Staszica 42
41-303 D
browa G
rnicza
Tel/Fax: +48 32 268 76 60
Tel: +48 720 808 448
kontakt@zajazdbachus.pl
Akceptujemy
Płatności mogą być realizowane gotówką, kartą płatniczą.
Oferujemy Pokoje
Zajazd Bachus
Licznik odwiedzin
Odsłon: | 87637 |